Καλέστε στο 210 6526320

Καλώς ήρθατε στο e-pet.gr!

Δωρεάν παράδοση εντός Αττικής με αγορές 50 ευρώ!

Το e-pet.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα με τροφές και είδη για ζώα συντροφιάς. Ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για την αρμονική συμβίωση ανθρώπων και ζώων στις σύγχρονες πόλεις. Στο e-pet.gr θα βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε για την εξυπηρέτηση των αναγκών των οικόσιτων ζώων σύμφωνα με τα πρότυπα της ορθής ζωοφιλίας. Δεν εμπορευόμαστε ζώα και είμαστε ενάντια στη βιομηχανική καλλιέργεια ζώων συντροφιάς. Θεωρούμε τον σκύλο στο σπίτι μέλος της οικογένειας με ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις. Στόχος μας είναι να σας διευκολύνουμε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας σχετικά με την διατροφή και την περιποίηση των ζώων που φιλοξενείτε στο σπίτι σας.

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις συνθήκες φύλαξης και διατήρησης των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Ο χώρος που φυλάσσονται τα προϊόντα πριν έρθουν στο σπίτι σας, έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ελέγχουμε καθημερινά τις συνθήκες διατήρησή τους (θερμοκρασία, υγρασία, έκθεση στον ήλιο) σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα και με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών τους. Σύντομα θα ανακοινώσουμε την επίτευξη πιστοποίησης στη φύλαξη συσκευασμένων ζωοτροφών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά ώστε να διαπιστώσετε από μόνοι σας τις συνθήκες που φυλάσσουμε τη αγαπημένη τροφή της γάτας σας πριν τη βάλετε στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

Το e-pet.gr είναι το πρώτο online pet shop που αναφέρει στις περιγραφές των προϊόντων ημερομηνία λήξης. Έχετε πλέον τη δυνατότητα να ξέρετε πότε θα λήξει η τροφή που παραγγέλνετε αποφεύγοντας δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την παραλαβή της. Με την αναγραφή της ημερομηνίας λήξης, τις αναλυτικές περιγραφές των συστατικών και της σύνθεσης των ζωοτροφών, τις δικές μας επιπλέον φωτογραφίες σας εξασφαλίζουμε μια πλήρη παρουσίαση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρατηρήσεις, επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Μέριμνα μας είναι να έχουμε άριστη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας και σύντομα να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας με τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά.

Υπεύθυνος e-pet.gr

Κυριάκος Σκαγιάς
Τεχνολόγος Ζωικής Παραγωγής